Dobrodošli na novi spletni strani!

Program Interreg VI-A Italija-Slovenija se predstavlja s spletno stranjo, ki je prenovljena ne le grafično, temveč tudi vsebinsko. Obiskovalcem ponuja jasno in intuitivno navigacijsko izkušnjo za večjo dostopnost informacij o izvajanju Programa, predvsem pa o novih možnostih financiranja.

Prijetno brskanje!

 

Preberi več

Slika
Programme
Program v številkah
3
MLN
Prebivalstvo programskega območja
70
MLN
Prispevek ESRR
1
Doslej financirani projekt
7
Skupni upravičenci financiranih projektov
Cilji politike
Pametnejša Evropa
Okolju prijaznejša Evropa
Bolj socialna Evropa
Boljše upravljanje
DOGODKI
April 2023
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
03
Marec

We Want You (th)!

V petek, 3. marca, od 15.30 do 19.00, se je odvijal “CrossEdu” v Polo Giovani Toti v Trstu...

NOVICE

Najdi ali postani projektni partner

Imate projektno idejo, ki jo želite predstaviti v okviru Programa Interreg VI-A Italija-Slovenija in še nimate projektnega partnerja oziroma jo želite predstaviti kot potencialni projektni partner? Če je odgovor pritrdilen, se prijavite v platformo “Interreg Italija-Slovenija - Najdi projektnega partnerja”. Platforma vam omogoča, da predstavite vašo projektno idejo oziroma, da se preprosto predstavite, da vas bodo lahko našli drugi potencialni partnerji.

 

 

Slika
Meeting

Interreg Italija-Slovenija - Najdi projektnega partnerja

 

Izpolnite obrazec z vsemi svojimi podatki, ki bodo postali del zbirke, ki bo periodično objavljena na tem spletnem mestu. Zbirka bo na razpolago vsem uporabnikom.

Izpolni obrazec

Za pomoč pri obdelavi obrazca vam priporočamo, da se obrnete na sledeče spletne platforme:

Keep.eu je enotni vir ustreznih informacij o vseh programih, projektih in upravičencih čezmejnega, transnacionalnega in medregionalnega sodelovanja v Evropski uniji ter med državami članicami EU in sosednjimi državami.

Pojdi na Keep.eu

KOHESIO

Kohesio je nova platforma Evropske komisije, ki omogoča spoznavanje in analizo podatkov o več kot 1,5 milijona projektih, ki se v Evropi financirajo iz kohezijske politike.

Pojdi na Kohesio